Tømrer- og snedkerarbejde

Har du brug for en kompetent tømrer eller snedker til opsætning af køkken, udskiftninger af vinduer og døre, renovering af taget, lægning af gulv eller andre tømrer-/snedkeropgaver, så kontakt Lasse Jensen Entreprise ApS.

Vores otte faglærte tømrer- og snedkersvende udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde for både private, erhverv og det offentlige. Herunder kan du læse mere om, hvad det er, vi kan tilbyde:

Køkkener

Når det gamle køkken trænger til en udskiftning, kan vi sikre dig et nyt. Vi opsætter alle typer køkken, og vi har blandt andet et godt samarbejde med HTH, men vi kan naturligvis opsætte lige præcis det køkken, som du ønsker.

Vinduer og døre

Der kan være mange penge at spare ved at skifte vinduer og døre, som spiller en stor rolle for en bygnings isoleringsevne. Vi har stor erfaring med Rationel-vinduer, men også her kan vi isætte alle mærker.​

Tagarbejde

Om taget skal udskiftes eller blot renoveres, kan vi stå for opgaven. Det gælder alt fra tegl til skifer, hvor vi med dygtige samarbejdspartnere kan arbejde med alle typer tag – dog ikke stråtag.

Gulve

Trægulv er en super flot løsning i boliger, og vi har mange års erfaring med lægning af trægulve i alle afskygninger. Parket, plankegulv eller noget helt tredje? Vi kan lægge det, som falder i din smag.

Snedkerarbejde

Vi kan tilbyde alle former for snedkerarbejde, så om du ønsker forsatsruder, Opto-glas, særlige fodpaneler eller andre snedkerløsninger, kan vi hjælpe.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud.

Hvem er vi?

Lasse Jensen Entreprise ApS

CVR: 32357016

Kontakt os

Find vej

Lasse Jensen Entreprise ApS

Sløjfen 14

2000 Frederiksberg